Cofetaria Petrisor | Cofetarie Cluj-Napoca

În principiu pentru comenzile de nunta sau alte evenimente mari este bine sa faceti comanda din timp. Va sugeram sa veniti cu 2 saptamani înainte. La luarea comenzilor se tine seama de capacitatea de productie a laboratorului si posibilitatile de transport. Pentru comenzile de botez va sugeram sa veniti cu 3-4 zile inainte.
Pretul se calculeaza in functie de sortimentul ales si dificultatea decorului. Discutam pe fiecare model în parte si stabilim pretul pe kilogram.
O comanda de nunta/botez se face in mai multe etape. In prima etapa discutam aspecte generale, cum ar fi: cam cate persoane vor fi la eveniment? ce model de tort ati dori? la ce compozitie v-ati gândit? doriti prajituri pentru acasa si pentru servit la nunta? In aceasta prima intalnire vom incerca sa oferim informatiile de care aveti nevoie. Ulterior va stam la dispozitie pentru alte intrebari.
Depinde de model. Exista unele decoruri ce pot fi realizate si în frisca naturala. Trebuie mentionat insa ca acelasi model decorat în frisca naturala nu are aceasi tinuta ca si în pasta de zahar (martipan).
Transportul se realizeaza la ora dorita de dumneavoastra.
Depinde de complexitatea comenzii si de perioada. Comenzile simple si mici se realizeaza mai usor 2-3 zile. Pentru comenzile mai mari si complexe (de exemplu un tort pentru copii cu multe figurine) avem nevoie de mai multe zile, la inceputul saptamanii pentru sfarsitul saptamanii. Decorurile deosebite - figurinele, florile – necesita mai multa atentie si timp.
Da. Luam si comenzi telefonice.
Da. Sunt multe produse pe care le-am scos din productia zilnica. Retetele inca le avem, deci le puteti comanda.